Harley Owners Group Limburg Chapter Netherlands reikt hun donatie uit

Harley Owners Group Limburg Chapter Netherlands reikt hun donatie uit

HOG

Op zondag 12 april werd de buurt rondom het scouting gebouw opgeschrikt door het geluid van zo’n 55 Harley Davidson motoren. De Harley Owners Group Limburg Chapter Netherlands, nog vergezeld door leden van de HOG uit het Belgische Kempen ,had deze dag uitgekozen om onze vereniging een hart onder de riem te steken.

De HOG Limburg Chapter heeft afgelopen jaar tijdens de open dagen 2x een loterij en een zogenaamde Charity ride-out georganiseerd. De opbrengst hiervan, samen met nog een aantal separate donaties bedroeg € 500! Dit bedrag is vervolgens door de dealer Dutch Hills Harley Davidson verdubbeld tot € 1.000. Een fantastisch bedrag waar wij de motorrijders van de HOG Limburg zeer dankbaar voor zijn.
Voor dit bedrag zijn nieuwe branders gekocht voor op kampeerweekenden en de kampen. Hier zullen we weer vele jaren van kunnen genieten.

De motorrijders vertrokken vervolgens weer met veel geraas om te beginnen met hun eerste tourtocht van het jaar. De aanwezige leden van onze vereniging waren stil van al dat motorgeweld, maar meer nog van het mooie bedrag dat zij achterlieten.

Het was mooi om te zien dat twee volkomen verschillende verenigingen die elkaar niet kennen wel een soort zelfde passie in het leven hebben: Maak plezier met de mensen die dezelfde hobby hebben: de een de motor, de ander voor scouting.

Een en ander is ook te zien op het filmpje van LOO TV:
http://ow.ly/LwTgy

Dutch HillsIMG_9611 IMG_9616 IMG_9617 IMG_9620 IMG_9627 IMG_9635 IMG_9639