Facebook Demo

816

Scouting de Landgraaf is een scoutingvereniging uit Brunssum. Op deze pagina is allerlei informatie over de groep te vinden.

2 weeks 6 days ago

Vanavond is het met een groepje Explorer jongens en hun begeleiding gelukt om toch een kleine opkomst te draaien, maar dan online.
Middels Teams en HouseParty even bij gekletst en wat fun gemaakt
Volgende week wordt gekeken om weer online opkomst te draaien met nieuwe uitdaging en wie weet meer Explorers.
(Helaas geen screenshot van de avond)

1 month 1 day ago

Wie kan ons nog helpen aan Eftelingzegels? Ondanks dat de actie van Albert Heijn al voorbij is, hopen wij dat u ons misschien nog aan zegels kunnen helpen.
Heeft u nog zegels voor ons? Laat het ons dan weten. Dan kunnen diverse speltakken tijdens onze jubileumkamp naar de Efteling!
Fingers crossed

1 month 3 days ago

Vandaag hebben de welpen jongens een vriendjesopkomst georganiseerd waarbij de welpen een vriend mochten meenemen om eens kennis te maken met scouting. We hebben allerlei proefjes gedaan. Van proefjes met eieren en vuur tot het schieten met flessen. Het was een gezellige drukke bende!

1 month 2 weeks ago

Nonnevotten en berlinerbollen actie welpen-meisjes!
Vergeet uw bestelling niet op te halen tussen 11:00 en 13:00.

2 months 3 days ago

2 months 1 week ago

Het is bijna carnaval en dat betekend dat de nonnevotte en berlinerbollen actie van onze welpen-meisje weer van start is gegaan! Bestel u nonnevotten en berlinner bollen via de QR-code of via deze link:

2 months 4 weeks ago

Sing Scout and Let it all Out!!!
Foto’s van de feestelijke start van ons jubileumjaar gemaakt door Foto's Brunssum!

2 months 4 weeks ago

Opening van het 75ste jubileumjaar! 🥳

3 months 2 weeks ago

Ook de welpen jongens hadden vandaag de laatste opkomst. Lekker gesmuld met een heerlijke kerstbrunch

3 months 2 weeks ago

De scouts jongens hebben vandaag opkomst in het thema kerst! Zo komen zij al goed in de stemming voor de komende dagen.

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.