Facebook Demo

807

Scouting de Landgraaf is een scoutingvereniging uit Brunssum. Op deze pagina is allerlei informatie over de groep te vinden.

3 weeks 2 days ago

Papillonscouts;

Gister hebben de papillonscouts een opkomst gedraaid in het thema Herfst๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ„.
Verschillende onderdelen kwamen voorbij zoals; Halloween, Oktoberfest en de herfst zelf! De papillons moesten onder andere een herfst domino doen en een voel spel in het thema ๐ŸŽƒ Halloween ...
Tijdens het gedeelte van de oktoberfest werd er een boomstam door gezaagd en een spijker in een blok hout geslapen !!

1 month 1 week ago

Afgelopen zaterdag was de laatste opkomst van onze oudste bevers. Tijdens deze opkomst wilden zij graag obstacle run doen. Samen met de staf hebben de bevers er een gebouwd en uitgeprobeerd! Zelfs de scouts meiden wilden deze obstacle run uitproberen!

Lijkt het je nu ook leuk om bij de bevers te komen en ben je tussen de 5 en 7 jaar oud! Stuur dan een privรฉ berichtje naar ons.

1 month 2 weeks ago

Stem op Scouting de Landgraaf tijdens de Rabobank Clubactie!
Iedere stem is geld waard. Voor iedere stem die onze vereniging krijgt zal de Rabobank een mooi bedrag overmaken ten gunste van onze vereniging.
Met รฉรฉn muisklik kunt u Scouting de Landgraaf en al haar leden dus al steunen.
De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.
Stemmen kan op https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/deelnemers

2 months 4 days ago

Afgelopen zaterdag is er bij ons een bever bijgekomen genaamd Willem! We willen PLUS Quaedvlieg en Danny Juretzko bedanken dat Willem bij ons is gekomen!

2 months 1 week ago

Vanavond is de jaarlijkse barbecue van de ijsberen. Deze groepsbarbecue is voor stafleden, stichtingsleden en genodigden. Wat een gezelligheid met een Mexicaans tintje ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ

2 months 1 week ago

Als afsluiting van het hoofd hulp weekend van de welpen meisjes, hebben zij genoten van een super verzorgd ontbijt, gesponsord door Eetcafe Gorissen!
Het was heerlijk! Pascal en Shirley, bedankt! ๐Ÿ˜˜

2 months 2 weeks ago

Vandaag beverdoedag gehad met de gehele regio Scouting Regio Zuid-Oost Limburg.

2 months 2 weeks ago

2 months 3 weeks ago

Afgelopen zaterdag met onze bevers naar de wonderschone Brunssumerheide Rode Beek geweest!

3 months 2 days ago

De explorer jongens zijn tijdens hun kamp een dagje gaan vissen. Resultaat? Twee emmers, een stoel (welke ze zelf in het water hebben laten vallen) en wat vissen. Ieder kamp weer nieuwe uitdagingen ๐Ÿ’ช๐Ÿป

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.