Ook
lid worden?

Scouting de Landgraaf

Als scout leer je als het goed is van de andere mensen in je groep allerlei nieuwe vaardigheden waar je de rest van je leven nog wat aan hebt, en die jij op jouw beurt weer kunt geven aan de mensen die jonger zijn dan jij. Ook leer je om al op jonge leeftijd initiatief te nemen en samen te werken in een groep.

Een keer meedoen?

Wil je graag op scouting maar weet je nog niet zeker of je je definitief wilt aanmelden? Kom dan eerst bij een opkomst kijken. Vul het inschrijfformulier in om in contact te komen met ons.

Een keer meedoen?

Wil je graag op scouting maar weet je nog niet zeker of je je definitief wilt aanmelden? Kom dan eerst bij een opkomst kijken. Stuur een email om in contact te komen met ons.

Contributie & lidmaatschap

Onze contributie bedraagt maandelijks €10,-. Deze wordt door middel van een automatische incasso maandelijks afgeschreven.

€10

per maand

Veelgestelde vragen

Wil je lid worden van onze vereniging? Download hier het inschrijfformulier, vul het in met uw gegevens en stuur het op naar leden@scouting-delandgraaf.nl. Het bestuur zal vervolgens uw inschrijving verwerken.